Q-RESULTANCY

Kwalitatief en resultaatgericht

Q-RESULTANCY biedt IT-audits, advies en consultancy op het gebied van Informatiebeveiliging, Privacy en IT-Risicomanagement. Onze ervaring als IT-auditor, Security Officer, IT riskmanager, Privacy specialist en Consultant vertaald naar pragmatische adviezen en oplossingen maakt ons uniek.

Q-RESULTANCY is opgericht door Mark van Zitteren (1982), een integere, klantgerichte en pragmatisch ingestelde IT-Auditor/Consultant. Mark heeft bij verschillende opdrachtgevers ervaring opgedaan. Assurance audits (o.a. TPM, ISAE 3402, ISAE 3000, DigiD assessments, SUAG, etc.). Consultancy opdrachten zoals het opstellen van IB-beleid, het uitvoeren van BIA/PIA/RA’s, het opstellen van baselines en co√∂rdinatie van de te implementeren (beheersings)maatregelen. Mark is naast geregistreerd IT-auditor (RE) ook lid van de communicatie commissie bij de NOREA.

Daarnaast beschikt Q-RESULTANCY over een team aan specialisten die wij inhuren als we vastgesteld hebben, samen met onze klant, waar we die expertise nodig hebben.

Onze dienstverlening helpt onze klanten de informatievoorziening en de bijbehorende ICT-dienstverlening onder controle te krijgen en te houden. Dat geldt zowel voor de interne, als de uitbestede ICT diensten.

Missie van Q-RESULTANCY

Kwalitatief en resultaatgericht ondersteuning bieden aan opdrachtgevers bij het realiseren van een betrouwbare informatievoorziening.