Diensten van Q-RESULTANCY

IT-Audit & Assurance

Wij zijn gespecialiseerd in onafhankelijke IT audits en direct daaraan gerelateerde diensten. Van het verstrekken van een onafhankelijk oordeel in het kader van een van de genoemde standaarden Third Party Mededeling (TPM), ISAE 3402, ISAE3000, SOC 1 of SOC 2 tot het bieden van ondersteuning en begeleiding bij de voorbereiding op een externe audit.

Ook voeren wij meer specifieke IT-audits uit, zoals bijvoorbeeld het ICT-beveiligingsassessment DigiD, de Audit UWV Gegevensdiensten (SUAG) en de Audit CvO gegevens RDW. Met een IT-audit beoordelen wij de automatisering van de organisatie en de organisatie van de automatisering.

Met welke IT-audit kunnen we u van dienst zijn?
 • Assurance audits

  Het verstrekken van een onafhankelijk oordeel in het kader van een van de genoemde standaarden Third Party Mededeling (TPM), ISAE3402, ISAE3000, SOC 1 of SOC 2. Of we kunnen u ondersteunen en begeleiden bij de voorbereiding op een externe audit.

  Lees meer ...
 • ICT-beveiligingsassessment DigiD

  Alle DigiD gebruikende organisaties moeten middels een onafhankelijke EDP-audit aantonen dat de ICT-beveiliging op orde is. De jaarlijkse toetsing dient te worden uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van een Register EDP auditor die is ingeschreven in het register van de NOREA.

  Lees meer ...
 • Audit UWV Gegevensdiensten (SUAG)

  UWV Gegevensdiensten verzamelt, beheert en levert gegevens over werk en inkomen. UWV stelt voorwaarden aan Afnemers die de gegevens ontvangen en gebruiken. Een van deze voorwaarden is een auditverplichting: Afnemers zijn verplicht om de vermelde normen uit het auditreglement UWV Gegevensdiensten in de bedrijfsvoering op te nemen en jaarlijks een audit te laten uitvoeren.

  Lees meer ...

NOREA Assurance-Richtlijnen

Onze Assurance opdrachten worden uitgevoerd conform de NOREA Assurance-Richtlijnen (3000/3402 en 4401). Deze richtlijnen stellen eisen aan de kwaliteit en uitvoering van de opdracht, de inhoud van het assurancerapport en de wijze waarop het oordeel wordt geformuleerd.

Neem contact op